Arriva


Gratis Buxi proberen in Week van de Vooruitgang 2006

Tijdens de Week van de Vooruitgang, die dit jaar van 16 t/m 22 september wordt gehouden, kunnen reizigers in de regio Rivierenland gratis het BUXI-kaartje uitproberen. Het BUXI-kaartje is een combikaartje voor Openbaar Vervoer per bus van Arriva en de Regiotaxi.

Het BUXI-kaartje kost normaal 5 euro en daarmee kunnen reizigers een rit met de regiotaxi maken en aansluitend de hele dag gebruik maken van het Openbaar Vervoer per bus in Rivierenland. De taxirit moet minstens een uur van tevoren aangevraagd worden. De aansluiting wordt gegarandeerd. Voor meer informatie www.buxi.nl. Via 0900-2022385 kan het gratis BUXI-kaartje aangevraagd worden.

Dit jaar wordt de Week van de Vooruitgang gehouden van 16 t/m 22 september 2006. Tijdens deze week wordt in heel Nederland duurzame mobiliteit gestimuleerd. Dit betekent dat er een week lang groen licht is voor lopen, fietsen, openbaar vervoer en kritisch autogebruik om zo meer schone lucht en rust en ruimte in wijken en binnensteden te creëren. Voor meer informatie zie www.weekvandevooruitgang.nl.