Ingezonden persbericht


Thalys en Benelux andere route

Op 16 en 17 september een andere route voor Thalys naar Paris en Internationale treinen naar Brussel Door werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag HS en Rotterdam Centraal rijden Thalys tussen Amsterdam en Brussel/Parijs en de Internationale treinen tussen Amsterdam en Antwerpen/Brussel (Beneluxtreinen) via een andere route. De stops in Schiphol en Den Haag HS vervallen. In plaats daarvan stoppen Thalys en de Internationale treinen in Duivendrecht.

Reisadviezen
Reizigers vanaf Schiphol reizen met binnenlandse treinen naar Duivendrecht of Amsterdam Centraal en stappen daar over op Thalys of de Internationale trein. Reizigers vanaf Den Haag reizen vanaf Den Haag Centraal met binnenlandse treinen via Gouda naar Rotterdam Centraal en stappen in Rotterdam over op Thalys of de Internationale trein.

Extra reistijd
We adviseren reizigers een uur tot anderhalf uur eerder op reis te gaan en hun reis te plannen op www.nsinternationaal.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op www.nsinternationaal.nl, bij NS Internationaal Teleservice, 0900-9296 ( 0,35 p.m.) en de verkoopbalies NS Internationaal of haal de folder Gewijzigd Treinverkeer bij één van de NS-servicepunten.

Noot aan de redactie