Gemeente Boekel


Omleidingen buslijnen 25 en 121, Boekel

Vanwege de werkzaamheden aan de Julianastraat in Boekel rijden de bussen van lijn 121 (Uden - Eindhoven) vanaf maandag 21 augustus 2006 al een omleidingsroute.

Tijdens het weekend van 16 en 17 september zullen in het centrum van Boekel het wielerevenement Leontien's Ladies Ride en Dernywedstrijden plaatsvinden en dan zal lijn 121 een aangepaste omleidingsroute moeten rijden. Hierdoor vervallen dit weekend naast de reguliere haltes Peelsehuis, Molenstraat, Zuivelfabriek en Kerkstraat ook de halte Bergstraat. Reizigers kunnen gebruik maken van een drietal noodhaltes die te vinden zijn aan de Peelsehuis nabij Volkelseweg en aan de Burgtstraat nabij de Beatrixlaan en nabij de Rutger van Herpenstraat.

Ook zal dat weekend lijn 25 (Boekel - Helmond) vanwege het wielerevenement moeten omrijden. De halte Nia Domo zal dit weekend vervallen en reizigers worden verwezen naar de halte Donkstraat aan de Rutger van Herpenstraat.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij BBA-klantenservice op telefoonnummer 013 - 5499919 of kijk op www.BBA.nl (omleidingen/stremmingen).

BBA excuseert zich voor het ongemak!