Digitale Gemeente Houten

De Camp doet mee aan de Nationale Burendag

vrijdag 8 september 2006 - Bron: Jan-Peter Geertman

HOUTEN - Zoals inmiddels bekend is, is het op 16 september a.s. Nationale Burendag. Een initiatief van de bekende Utrechtse koffiebrander DE i.s.m. SBS 6. Uit landelijk onderzoek zou blijken dat er een groeiende behoefte is aan het onderlinge burenkontakt.

In de wijk de Camp, waar ook rondom het WK voetbal ook al een aantal gezellige bijeenkomsten waren, is wederom het initiatief overgenomen en is het de bedoeling dat de bewoners gezellig aan de koffie gaan op 16 september 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur.

Inmiddels is er bij ruim 600 woningen een flyer bezorgd met het verzoek om aan te melden op de site www.burendag.nl om op die manier zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen en kans te maken op een volledig verzorgd buurtfeest .

Voor de organisatie van de koffie-meeting is er een aparte website geopend om zo te weten hoeveel mensen er gaan komen. Voor een partytent, gezellige muziek, wat stoelen en tafels wordt gezorgd. Geen flyer ontvangen ? Meld je dan aan op
www.companionevents.nl/burendag.htm

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).