Ingezonden persbericht


Jocelyn Brown, Robin S en Gwen Dickey
The Classic Café Radio 10 Gold Edition 16 september.

Bunnik, september 2006 ­ Nog 5 dagen en dan is het zover: Brothers Classic Café viert haar vijf jarig bestaan en wel tijdens The Classic Café Radio 10 Gold Edition in de Jaarbeurs in Utrecht op zaterdag 16 september. Geïnteresseerde pers kan zich aanmelden via marijn@usp.nl met als onderwerp: 'aanmelden Classic Café. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Classics sensatie met topartiesten
De combinatie van 'number one' disconummers, sensationele optredens, dansers en toplocatie zorgen voor de ultieme classics sensatie onder 's werelds grootste discobol. Onder de topartiesten bevindt zich Gwen Dickey van de mega hits Car wash, Do your dance, Wishing on a star en Chaka Khan's hit Ain't nobody. Ook Jocelyn Brown, bekend van hits als Ain't no mountain high enough, I like it like that en Somebody else's guy zal het podium aandoen. En 'last but not least' laat Robin S je uit je dak gaan op de mega hit 'Show me love', die de toenmalige disco scene volledig op zijn kop zette. Kijk voor meer informatie ook op www.classiccafe.nl.

Dare2Share
Een deel van de opbrengst van dit mega evenement gaat naar Dare2Share, één van de belangrijkste namen die zich verbonden heeft aan The Classic Café Radio 10 Gold Edition. Dit goede doel organiseert feestelijke evenementen om op die manier geld in te zamelen voor kinderkanker. In 2006 steunt Dare2Share de Kanjer-ketting van de Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker'. Zij zullen deze avond een groot platform hebben om aandacht te vragen voor hun sympathieke activiteiten en alle mogelijkheden krijgen om fondsen te werven. Kijk voor meer informatie over dit project en over Dare2Share op www.dare2share.nl.

De laatste tickets
Kaarten kosten ¤ 35,- excl fee en zijn verkrijgbaar via www.brothers.nl. Ticketservice is inmiddels gestopt met de voorverkoop. Kaarten zijn nu nog te krijgen bij de kassa van Brothers, Schoudermantel 52 te Bunnik, op werkdagen van 09.30 uur tot 17.30 uur, vrijdagavond van 21.30 uur tot 03.00 uur en komende zaterdag 16 september tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Let op: de locatie van The Classic Café Radio 10 Gold Edition is de Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 Utrecht. Kijk voor een routebeschrijving op www.jaarbeursutrecht.nl. Deuren open om 20.00 uur.

Uitgaanscentrum Brothers
Brothers is een uitgaanscentrum is het hart van Nederland. Het centrum is uitgeroepen tot beste club van Nederland en eveneens al 5 jaar achter elkaar tot de meest veilige horecalocatie in ons land. In 2001, vier jaar na de opening van Brothers, werd het eerste Classic Café gehouden. Het bleek het begin van een succesformule, die zijn weerga niet kent. Elke maand komen zo'n 5000 bezoekers naar de populaire discodansavonden. Het eerste lustrum wordt dit jaar gevierd met een golden edition van deze gouden formule. Hiervoor wordt in de Jaarbeurs in Utrecht alles uit de kast gehaald om er net zo'n geweldige en aanstekelijke avond van te maken als de reguliere dansavonden in Bunnik. Kijk ook op www.brothers.nl.

Noot voor publicatie:
Op de site http://www.classiccafe.nl/gold/asp/index.html vindt u achter de button PERS de toegang tot illustratiemateriaal die u bij dit artikel kunt gebruiken. U verkrijgt toegang door als gebruikersnaam 'Pers' en als toegangscode '16 september 2006' in te voeren. Daar vindt u het logo in digitale vorm, sfeerimpressies van Classic Café in Brothers Bunnik en een artist impression van de Jaarbeurs op 16 september 2006.

Neem voor meer informatie contact op met:

USP Marketing PR: Brothers Bunnik: Marijn Tierolff/ Jeannette Spits Toine van de Donk, Rob Peek of Marco Peek Tel. 020 423 28 82 Tel. 030 6570098 marijn@usp.nl/ jns@usp.nl info@brothers.nl