Talpa Nederland


zaterdag ijsvrij: nieuwe afleveringen 'boks'

Zaterdag 16 september om 20.30 uur start Talpa met nieuwe afleveringen van 'Boks', de spannende misdaadserie met Maarten Spanjer als de eigenzinnige en door slapeloosheid geplaagde rechercheur Martin Boks. Hij lost weer op geheel eigen wijze misdaden op in hartje Amsterdam.

Zaterdag zweren buurtgenoten van rechercheur Boks wraak als een vrouw die er pas is komen wonen, wordt verdacht van het aanvallen van een kind. Maar als de vrouw Boks opzoekt en zweert onschuldig te zijn, weet hij niet wie hij moet geloven... Met gastrollen van Hadewych Minis, Hugo Haenen, Maarten Wansink, Bob Schwarze, Els Beekman en Lisa Smit.

Boks, vanaf 16 september iedere zaterdag om 20.30 uur bij Talpa

Cast: Maarten Spanjer, Joost Prinsen, Jim Bakkum, Ellik Bargai, Bracha van Doesburgh, Sabri Saad el Hamus.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.