De "Stars" ontdekken weer de klanten.
Thema : Groot Bordeaux Weekend,

In september wordt het een première Bordeauxonline.be opent zijn deuren voor prestigieuze Chateaux en groot Bordeaux crus voor het publiek.

U hebt er over gedroomd, Bordeauxonline (www.bordeauxonline.be) maakt het mogelijk. Een groot Bordeaux weekend, gelijk er nog nooit een geweest is in Brussel.

Organisator: Bordeauxonline is een site E-Business van verkoop van wijnen.
www.bordeauxonline
Het eigentijdse concept van bordeauxonline heeft als doel: om de distributie van kwaliteit wijnen als eerste merk van het noorden van Europa te bouwen, met de tijd willen wij meer dan 3000 referenties van wijnen voorstellen, d.w.z 60% van wijnen van Bordeaux, 25% van andere franse streken en 15% van wijnen van de nieuwe wereld.

Le Week-End des Grands Bordeaux
Het weekend van de grote Bordeaux

Begin van de festiviteiten zaterdag 16 september van 10 uur 30 tot en met 18 uur 00 uur aan het theater VAUDEVILLE (Galerie Royal Saint Hubert Reine n° 13 in Brussel, meer dan 15 prestigieuze Chateaux bieden op professionele wijze het proeven aan. Twee millésimes per Chateaux waarvan 2003,.2004 maar ook van 1998, 1999 die aldus het mogelijk maken om ze te vergelijken. Het tarief: 15,00 euro tot de vorige dag (inschrijving door Internet), en 20.00 Euro dezelfde dag (100 personen).

Bordeauxonline nodigt u uit om kennis te maken, tijdens het weekend met de dames en heren die de grote Bordeaux wijnen maken. Een uitzonderlijk en uniek evenement: de grote wijnen gaan de grote Belgische amateurs tegemoet om hen de mogelijkheid te geven om op een professionele manier te proeven.

Een menselijke ontmoeting: de gelegenheid om een gezellige uitwisseling met de ambassadeurs van de grote Chateaux. te hebben.

Een zintuiglijk avontuur: het ontdekken van nieuwe sensaties, binnengaan in de geest van de wijn...….
Een reis tussen traditie en moderniteit: begrijpen dat de begrippen van de knowhow en de voortreffelijkheid die nooit hebben opgehouden te bestaan.

Grote wijnen die in gezelschap van beroemde producenten moeten geproefd worden, en een opeenvolging die van verbazende proeverij conferenties : Chateau Lascombes, Chateua Fieuzal, Chateau d'Arche, Chateau Clinet, Chateau Lagrange. Met de aanwezigheid van de beroemde criticus van wijnen van Bordeaux Jean-Marc Quarin.

15 aanwezige eigendommen: Chateau Lagrange, Chateau Lascombes, Chateau Rauzan Gassies, Chateau Croizet Bages, Chateau La Lagune, Chateau Clinet, Vieux Chateau Certan, Pavie Macquin, Chateau d'Arches (Sauternes), Chateau Fieuzal, Chateau Carbonieux. Chateau Reignac. Chateau Larcis Ducasse. Chateau Clos Haut Peyraguet.

Zaterdag 16 september gala diner.
De meeste gepassioneerde zullen voor 120euro, met een prestigieus avondmaaltijd in gezelschap van de Eigenaars voor een bevoorrechten moment kunnen voortzetten zullen ze u laten hun wijnen van prestigieuze millésimes ontdekken.
Zondag 17 September: Uitzonderlijk proeverij van millésimes 2005 (reeds een millésimes van legende) meer dan 40 steekproeven open voor proeverij.

Persconferentie :

Bordeauxonline & Terra Burdigala hebben het genoegen om u uit te nodigen op de persconferentie die op dinsdag 13 september om 16h00
-18h00 zal georganiseerd worden, In de kelders van Brussel in Scène (Galerie de Reine N° 17)
Website van Brussel in Scène:
http://www.brussels-onstage.be/wa/index.html

Terra Burdigala - "Aarde van Bordeaux" - onze samenkomst en onze gemeenschappelijke hartstocht voor de wijngaard van Bordeaux brengen ons samen, rijk van zijn grote verscheidenheid.
In deze geest, hebben wij wijnbouwers bijeengebracht die van onze kwaliteit criteria lid zijn: naleving van de natuur, beperkt rendement, waarheid van de aarde.

Deze geselecteerde wijngaarden, soms ver van de Stars streken is ons doel om alle amateurs van Bordeaux een verslag van kwaliteit en onbetwistbare prijs van voortreffelijkheid voor te stellen

Het stroomopwaartse werk lijkt ons fundamenteel. Hebben ons ertoe gedreven op het uiterste en ernstige diepgaande wijze: de wijnen van Terra Burdigala moeten van waarheid spreken.

Wij zijn aanwezig van het perceel van wijngaard tot de inzet in fles, zodat onze wijnen de conceptie van Bordeaux ontdekt: vrucht, evenwicht en plezier.

Website: www.terraburdigala.com

Adres :
Bordeauxonline, 19 cités Sureau 1000 Brussel
Telefoon/ Fax : 02 787 80 42

Mobiele :
0496 505 186
Jacques Allès : Public Relation

Email :
contact@bordeauxonline.be
jacques.alles@gmail.com

Website : www.bordeauxonline.be