Ingezonden persbericht


ZeeVerse Vismarkt is nog steeds geopend!!

Op de ZeeVerse Vismarkt is naast de Zeeverse vis ook elke week de allerbeste biologische groente, gerookte paling, ambachtelijke garnalenkroketten en de zonnigste wijnen te verkrijgen. Van 9.00 tot 12.30 ligt er een ruim assortiment klaar voor iedereen die van de allerbeste kwaliteit ZeeVerse Vis wil genieten en andere kwaliteitsproducten uit de omgeving van Den Oever wil proberen.

Willem Hoogsteen, biologische agrariër uit de Wieringermeer verkoopt elke zaterdag biologisch geteelde groente. Het assortiment bestaat o.a. uit worteltjes, uitjes, knoflook, paksoi, selderij, courgette, sla, komkommer, en aardappelen. De biologische geteelde groenten zijn duurzaam geproduceerd en van topkwaliteit.

De IJsselmeerpaling van de Gebr. Kay wordt buiten de afslag op traditionele wijze gerookt en binnen in de visafslag is de verkoop van vers gerookte paling.

Ans van der Burg maakt sinds een aantal jaar de lekkerste garnalenkroketten. De garnalen die ze hiervoor gebruikt zijn afkomstig van de WR 212, de kotter van Ans en haar man Rein. Naast de garnalenkroket en de garnalenbitterbal, maakt Ans ook een biologische garnalenkroket. Dit alles op ambachtelijk, maar professionele wijze!

Nieuw dit jaar is de marktkraam van Ben van den Nieuwboer, een specialist op het gebied van zonnige wijnen en mediterrane producten. Zaterdag 16 september zal Ben samen met zijn vrouw Alejandra een kookdemonstratie "Paella bereiden" geven. Alejandra is afkomstig uit Madrid en weet als geen ander hoe je de lekkerste Paella moet maken.

In het najaar krijgen we misschien te maken met onstuimig weer. De schepen van de Wieringer vissers zijn klein en bij harde wind blijven deze schepen al snel aan de kant liggen. Het gevolg is dat er in die periode geen aanvoer is van zeeverse kwaliteitsvis en wij geen vismarkt kunnen organiseren. Wij houden u graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief en de persberichten over de aanvoer van dit najaar. Voor de nieuwsbrief kunt u zich aanmelden via de website.

Voor actuele informatie over de openingstijden van de ZeeVerse Vismarkt kan je het beste op vrijdag bellen met de vismarkt of een kijkje nemen op onze website www.versevis.nl.

We hopen u gauw weer te zien op de ZeeVerse Vismarkt Wieringen!

ZeeVerse Vismarkt Wieringen

Havenkade 1

1779 GT

Den Oever

Tel 0227-512345 ( tijdelijk)

www.versevis.nl

info@versevis.nl