Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vrijwilligers worden onthaald op festival in Afrikaanderpark

Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun belangrijke en zeer gewaardeerde inzet houdt de deelgemeente Feijenoord zaterdag 16 september het Vrijwilligersfestival in het Afrikaanderpark.

Een ieder is welkom
Alle inwoners van de deelgemeente Feijenoord, waaronder vrijwilligers en iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk, zijn vanaf 13.00 uur uitgenodigd om naar het park te komen voor een gezellig festival.

Schilderworkshop
Op deze middag is er voor geĂŻnteresseerden informatie verkrijgbaar bij de verschillende marktkraampjes. Deze kraampjes worden bemand door vrijwilligersorganisaties en organisaties die ondersteuning bieden aan vrijwilligers. Verder kunnen bezoekers deelnemen aan een schilderworkshop van de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR).

Smullen
De bezoekers zijn verder bij de eetkraam van de bekende TV-kok en bewoner van de Afrikaanderwijk, Hubert Trinidad (Smullen met Hubert) op het goede adres. Ze kunnen ook een lekker kopje thee drinken, met Turkse koekjes, op het Marokkaanse theeterras.

Muziek en kinderactiviteiten
Voor de kinderen is er een ballenbak en staan er twee dames klaar om ze te schminken als piraat, leeuw of prinsesje. De bezoekers worden verder getrakteerd op optredens van onder andere ABC Brassband, ALDEIA Capoeira en een groep buikdanseressen. Rond 16.45 uur sluit het Vrijwilligersfestival met een spetterend optreden van de rapformatie BS-ONE.

(foto: Afrikaanderpark.)