CULTUREEL ORGANISATIEBUREAU ARTIFEX

----------
Amsterdam, 18 augustus 2006

----------

Zelf kaas bereiden op Landgoed Rhederoord, De Steeg ~ Zaterdag 16 september, vrijdag 22 september en zaterdag 14 oktober

Aan de rand van de mooie Veluwezoom bevindt zich Landgoed Rhederoord. Dit landgoed van circa 12 hectare, telt ruim honderd unieke boomsoorten. Hier gaat u met een professionele kaasmaakster aan de slag met de bereiding van uw eigen kaas tijdens een interessante workshop. Tijdens deze middag heeft u de keuze of u start met de bereiding van kruidenkaas, boeren Goudse kaas dan wel verse kaas. Nadat het stremproces in werking is gesteld, plukt u in de tuin uw eigen kruiden. Leuk is dat u van de wei zelf ricotta bereidt die u na afloop ook naar huis kunt meenemen. De wrongel perst u vervolgens in een kaasvorm zodat u uw kaas na afloop eveneens mee naar huis kunt nemen. Kortom, deze workshop biedt een goede mogelijkheid nu eens zelf kennis op te doen van de bereidingswijze van onze heerlijke Nederlandse kazen. Tijden: 13.30 -17.30 uur. Prijs: 62,50.

Aanmelden:
Indien u zich voor een van deze arrangementen wilt aanmelden, kunt u een e-mail sturen met de arrangementsnaam, uw naam, adres en woonplaats en het aantal deelnemers naar info@artifex-travel.nl. Tevens kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.artifex-travel.nl. Na ontvangst van uw betaling op giro 617780 of bank 68.66.57.926 (t.n.v. Artifex Travel, Westeinde 20, 1017 ZP Amsterdam) zenden wij u circa twee weken voor aanvang van het arrangement een schriftelijke bevestiging. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op tel. (020) 620 81 12.

info@artifex-travel.nl