Politie Zeeland


---

O-2364-2006 Gang ondergelopen
Onbekenden hebben vannacht een tuinslang door een brievenbus van een woning aan de Anjelierstraat in Goes geduwd en de buitenkraan opengezet.
Hierdoor is de gang van de woning blank komen te staan, ook is er een hoop water op de houten vloer in de woonkamer terecht gekomen en water drupte de kelder in. Hierdoor liep de woning behoorlijk wat schade op. Door de Zeeuwse politie is een buurtonderzoek gehouden. Dit leverder geen resultaat op. Over de hoogte van het schadebedrag is nog niets bekend.

Z-2365-2005 Diefstal uit woning
Bij een woninginbraak vannacht zijn diverse sleutels en computerapparatuur buitgemaakt door de dader(s).
Vermoedelijk vergaten de bewoners een raam te sluiten, waardoor de inbreker(s) de woning kon(den) binnenkomen. De inbraak heeft plaatsgevonden in een woning aan de Pieter de Hooghstraat in Terneuzen.

O-2366-2006 Diefstal uit bedrijf
Vannacht (tussen gisteravond 20.30 en vanmorgen 08.25 uur) werd ingebroken in een bedrijf aan de Amundsenweg in Goes.
Uit het bedrijf is computerapparatuur weggenomen. De dader(s) is/zijn binnengekomen door een raam te forceren. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Z-2367-2006 Auto gestolen
Voor de tweede keer deze maand is een grijze Opel Kadett van een inwoner van Terneuzen gestolen.
De auto stond, afgesloten, geparkeerd in de Diepenbrockstraat. De auto was in het begin van deze maand al een keer eerder als gestolen opgegeven, maar werd weer teruggevonden. De eigenaar heeft zijn voertuig toen voor enkele honderden euro's laten repareren. Nu is de auto, met kenteken XS-27-BR, dus weer verdwenen.

R-2368-2006 Bromfietsen weggenomen
Tussen 14.45 uur gistermiddag en 10.15 uur vanmorgen is een rode Kymco bromfiets weggenomen vanaf zijn parkeerplek aan de Singel in Vlissingen.
De bromfiets stond in een garagebox aan de Singel. Het is niet bekend hoe de garage is geopend. De Kymco had als kenteken 35-DVB-4 en de nieuwwaarde was enkele duizenden euro's.

Gisteravond tussen 22.30 en 23.00 uur werd, van de Peter van Anrooijlaan in Terneuzen een blauwe Benelli brommer weggehaald.
De brommer was voorzien van verzekeringsplaatje SJW-384.

Gisteravond tussen 20.15 en 23.00 uur werd, vanaf de Driewegenhof in Middelburg, ook een brommer weggenomen.
Dit betrof een rode Peugeot voorzien van kenteken 15-DFF-5.

De Zeeuwse politie heeft in alle drie de gevallen een aangifte opgenomen en een signalering in de landelijke systemen opgemaakt.

---- --