Ingezonden persbericht

HTM Beachline rijdt nog 1 keer!


Gratis Kinderconcert met opnames videoclip

Zaterdag 16 september vindt ter afsluiting van de zomer het Gratis TotallyKidz End of Summer Concert plaats.Artiesten als Topstars, Bionda, Tess, Luuk en Jewelsz&Spikesz zullen bij Vida Bonita on The Beach op het strand van Kijkduin van 14.00 -16.00 uur een mega concert geven.

Naast de optredens zal Nicolette van Dam, bekend als Bionda uit de serie Zoop een modeshow presenteren met modellen tussen de 5 en 14 jaar , die tijdens een modellenwedstrijd via de kindersite www.totallykidz.nl zijn geselecteerd.

TotallyKidz zal samen met de Tess, winnares van het junior songfestival ook de droom uit laten komen van vele kinderen. De nieuwe videoclip van Tess "first kiss" zal namelijk 16 september worden opgenomen. Dus iedereen die aanwezig is maakt kans op een rolletje in de clip.

16 september wordt ook Totallykidz euro dag. Alle consumpties zullen bij Vida Bonita on the Beach slechts 1 euro kosten. Ook de HTM, het vervoersbedrijf in Den Haag, zal 16 september nog 1 keer rijden met de Beachline. Dit houdt in dat je voor slecht 1 euro met bus 26 naar Kijkduin kan reizen.

Aanvang: 14.00 uur
Lokatie: Strandtent Vida Bonita on the Beach
te Kijkduin ( onder aan Boulevard)
entree: GRATIS!
meer info: www.totallykidz.nl



Ingezonden persbericht