Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 10 september 2006

'SANTA ROSA' LIVE IN PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Zaterdagavond (16-09) staat de topband "Santa Rosa"in de Theaterzaal van Podium Hardenberg. Santa Rosa, de altijd werkende formule met zanger en zangeres, Dolf van der Steeg en Mendy Jansen, is geen band meer maar een totaal avondvullende show. Zij gaan in deze show totaal helemaal los met een gevarieerd repertoire dat bestaat uit de laatste top 40 nummers tot de betere feestnummers, van Nederlandstalig tot rock tot dance tot........gewoon alles! Alle songs snel achter elkaar of in medleyvorm zodat de avond een perfecte drive heeft. Dat dit wel goed zit blijkt uit het feit dat Santa Rosa in 2005 door discotheek- en zaaleigenaren gekozen is als beste cover/feestband van de laatste jaren. Zaal open om 23.00 uur.

En zaterdagnacht vanaf 03.00 uur - dus direct na Santa Rosa - beleef je in de Theaterzaal van Podium na afloop van de Mega Flirtparty weer een waanzinnig lange partynight met "THE ULTIMATE PARTYMIX" tot 06.00 uur. Alles is vol in bedrijf, er zijn alleen maar vrienden en natuurlijk draait de DJ de lekkerste en gezelligste partymix. Het is even doorbijten maar dan heb je ook de avond (nacht) van je leven.

Dance Department
In club Dance Department in het Podiumcomplex start om 22.00 uur de THE INTERACTIVE PARTY met DJ Chris B., waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'POMPUP DE BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic.

Muziekcafé De Troubadour

Op donderdag is Muziekcafé De Troubadour tot 01.00 uur open, op vrijdag tot 02.00 en op zaterdag ook tot 02.00 uur. Zaterdagavond zijn we vanaf 21.00 uur open en is het feest in de tent met partydeejay Alberto en dat wil zeggen dat je kunt opmaken voor een heerlijke zaterdagavond met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden.

Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- weer tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30 uur met deejay Rolf Tempelman. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

Einde PersberichtIngezonden persbericht