Ingezonden persbericht


Zondag 17 september

Culinaarde: Evenement voor Lekkerbekken op Eco-park De Kleine Aarde in Boxtel:

met aandacht voor streekproducten

Wat: Het Eco-park staat op zondag 17 september voor de derde keer in het teken van smakelijk eten en drinken. Dit jaar is het thema streekproducten met behalve aandacht voor de biologische/ecologisch keuken in het algemeen ook voor allerlei lekkernijen uit de omgeving.

Zondag 17 september is een autovrije dag. Daarom heeft De Kleine Aarde natuurlijk voor transport gezorgd voor de bezoekers die met de trein komen. Vanaf 11.00 rijdt er een gratis huifkar tussen het Boxtelse station en het Eco-park (laatste rit naar het station: 16.30 uur).

Tijdens Culinaarde is er een keur aan proeverijen en demonstraties met biologische producten. Het horeacateam van De Kleine Aarde zorgt voor een uitgebreid (verse) sappenbuffet, voor vele soorten (biologische) wijnen en bieren, een variatie aan taarten en gebak alsmede andere culinaire verrassingen uit eigen keuken.

Waar: De Kleine Aarde, Centrum voor een Duurzame Leefstijl (bezoekadres: Klaverblad 1).

Wanneer:
Zondag 17 september 2006, van 11.00 tot 17.00 uur. Entree voor volwassenen E 5,-, voor kinderen van 4 -14 jaar E 2,50 en kinderen tot vier jaar gratis.

Muziek:
Muziekgroep Glupo (tussen 13.00 uur en 17.00 uur).

En verder:

- Lezing door dr. Jurgen Tack (specialist biodiversiteit) over het belang van biologische landbouw voor de natuur.
- Presentaties restaurant De Negenmannen (Boxtel), wijnhuis Roskam (Oss), biologische bierbrouwerij Sint Servattumus (Schijndel).
- Proeverijen bij Stichting Gras Keurmerk, Horizon Natuurvoeding, Vegetariersbond.
- Gratis rondleidingen door het Eco-park.


---

Voor alle informatie: Arno Heijkoop, teamleider horeca, De Kleine Aarde, Centrum voor een Duurzame Leefstijl, postbus 151, 5280 AD Boxtel (bezoekadres: Klaverblad). Tel. 0411 - 68 49 21. Routebeschrijving en andere actuele informatie? Kijk op www.dekleineaarde.nl

---- --