Rotterdam Airport

Rotterdam Airport ondersteunt Kunstfestival Schiebroek!

25.08.2006

Zondag 17 en 24 september: Kleinkunst in de huiskamer

Naast de atelierroute die inmiddels ruim bekend is, is er nu 2-jaarlijks een huiskamerroute. Hierbij stellen bewoners van Schiebroek-Hillegersberg hun huiskamer of hun tuin beschikbaar en wordt er op huiskamerniveau een voorstelling gegeven. Dit jaar staan er zon tien huiskamers en diverse muziekscholen op het programma, waar vooral veel muziek gemaakt zal worden. Er is o.a. een smartlappenzanger, een toneel-, en balletvoorstelling, een mondharmonicamuzikant, een jazz- en bluesband, wereldmuziek waar je zelf aan mee kunt doen, een video- en synthesizermuzikant, verhalenvertellers en een trio van klarinet, cello en piano.

De Stichting Kunstfestival Schiebroek verspreidt een routefolder, welke mede mogelijk is gemaakt door Rotterdam Airport. In deze folder zijn alle deelnemende huiskamers opgenomen, inclusief hun openingstijden, de aanvang van de verschillende opvoeringen en/of voorstellingen en een korte beschrijving wat er in welke huiskamer te horen, zien of beleven is.

De routefolder is vanaf begin september verkrijgbaar bij cultureel centrum Castagnet, de deelgemeente en natuurlijk ook op zaterdag 9 september in de huiskamer van het Kunstfestival op het Rododendronplein! Daarnaast is de folder te downloaden via de website.