Arriva


Voor 1 euro met de bus op zondag 17 september
Autoloze MAZZELdag bij Arriva

Reizigers in de regio Waterland kunnen zondag 17 september met een 1 eurokaartje mee met de bussen van Arriva. Het is dan autoloze MAZZELdag bij Arriva tijdens de landelijke Week van de Vooruitgang. De mazzel is dat het 1 eurokaartje die dag recht geeft op reizen door heel Waterland en van en naar Amsterdam CS. Op deze manier draagt Arriva in samenwerking met het Regionaal Orgaan Amsterdam haar steentje bij aan de Week van de Vooruitgang, waarin in heel Nederland de duurzame mobiliteit centraal staat.

Via persberichten, een e-mailnieuwsbrief, advertenties in verschillende kranten, posters in de bussen en promotieteams in het gebied probeert Arriva tijdens de Week van de Vooruitgang de bus extra in de schijnwerpers te zetten. Naast deze actie op zondag 17 september zal Arriva in de Week van de Vooruitgang ook proberen de jongste busreiziger in de bus te interesseren. Dit doet Arriva door middel van een kleurwedstrijd. Op woensdag 20 september delen de buschauffeurs van Arriva de kleurplaten in de bus uit. De 5 kids die de kleurplaat het mooiste inkleuren winnen een dagje Artis met Arriva en de hele familie! Naast de buschauffeurs zal het Arriva-promoteam de kleurplaten ook uitdelen op verschillende plekken in Waterland op 20, 21 en 23 september. Binnenkort zijn de kleurplaten ook te downloaden via deze site.
Dit jaar wordt de Week van de Vooruitgang gehouden van 16 t/m 22 september 2006. Tijdens deze week wordt in heel Nederland duurzame mobiliteit gestimuleerd. Dit betekent dat er een week lang groen licht is voor lopen, fietsen, openbaar vervoer en kritisch en zuinig autogebruik. Dat geeft meer schone lucht en rust en ruimte in wijken en binnensteden. Voor meer informatie zie www.weekvandevooruitgang.nl.