Talpa Nederland


Nieuw seizoen koppensnellers vanaf zondag 17 september

Aanstaande zondag 17 september om 20.30 uur start bij Talpa een nieuw seizoen van Koppensnellers. Jack Spijkerman en zijn team bespreken iedere week op geheel eigen wijze de actualiteiten van de week. Uiteraard weer met topcabaret, hilarische filmpjes en wekelijks twee bekende gasten die zich uitleven op de Kop van Jut. Met ingang van 29 september krijgt het programma een vaste plek op de vrijdagvond om 20.30 uur.

Naast vertrouwde gezichten als Alex Klaasen, Frank Lammers, Sanne Wallis de Vries en Annick Boer is er komend seizoen ook een groot aantal nieuwe, talentvolle cabaretiers te zien. Tevens zijn Richard Groenendijk, Karin Bruers, John Schleipen, Jaap Mulder, Leo Alkemade en Roel Bloemen van de partij om zitting te nemen in het het Spijkers Panel. Zij geven wekelijks hun hilarische kijk op de wereld om ons heen. Daarnaast gaan de medewerkers van Buro Renkema - Arjen Lubach, Pieter Jouke en Edo Schoonebeek - aan de slag. Elke week gaan bijzondere filmpjes van hun hand in première bij Koppensnellers.

Ook wordt dit seizoen 'De Gouden Balkenende' geïntroduceerd, waarmee iedereen die kan imiteren, of denkt dat te kunnen, de mogelijkheid krijgt om zich te kwalificeren voor het spelen van een scène in Koppensnellers.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.


---



Talpa Nederland