Gemeente Amsterdam



Bos en Lommer festival zondag 17 september

Op en rond het Wachterliedplantsoen en Podium Mozaïek

Op zondag 17 september 2006 om 13.00 uur start het Bos en Lommer Festival. Met ook dit jaar weer een aantal spraakmakende optredens: Raymtzer, Moksi Mix 1001 nacht - meespeelvoorstelling - en als afsluiting van de dag de hoofdfilm van het stedelijk festival Africa in the Picture; de Frans-marokkaanse film 'Marock'.

Kunst, cultuur, muziek, sport, politiek en informatie

De optredens en activiteiten vinden plaats op het Wachterliedplantsoen en in Podium Mozaïek. Podium Mozaïek staat in het teken van sprookjes en meespelen. De programmering is gericht op de jeugd. Op het Wachterliedplantsoen staat het hoofdpodium, waar naast Raymtzer ook onder andere Karsu Dönmez optreedt en een breakdanceshow te zien is. In de gymzaal in de voormalige Montessori Mavo zijn diverse sportclinics. Ook op het Wachterliedplantsoen staat een tent waar bewoners kunnen speeddaten met raadsleden en een tent waar de woonprojecten van Bos en Lommer zich presenteren.

Uitkijken boven het stadsdeel

Voor wie durft kan met een ballon vijftig meter de lucht in! Stadsdeelwethouder Ger Timmer zal om 13.00 uur het goede voorbeeld geven. Op datzelfde tijdstip geeft de Stadsdeelvoorzitter Jeroen Broeders het startsein voor het optreden op het hoofdpodium op het Wachterliedplantsoen en opent stadsdeelwethouder Ayhan Yalin het kinderprogramma in Podium Mozaïek.

Braderie

Een braderie verbindt Podium Mozaïek met het Wachterliedplantsoen en strekt zich verder uit over de Bos en Lommerweg.