Ingezonden persbericht


PERSBERICHT.

17 september KOFFERBAKVERKOOP voor STEPHAN LUKKEN.

Op de parkeerplaats van Restaurant de Tos aan de Roermondseweg 155, zal zondag 17 september een kofferbakverkoop plaats vinden t.b.v. de Stichting Stephan Lukken. Verkopers kunnen hun spullen uitstallen achter hun auto vanaf 12 uur. Verkopers en koopjesjagers treffen elkaar tussen 12.00 en 16.00 uur. De onverkochte spullen moeten weer meegenomen worden. Er wordt geen standgeld geheven, maar een vrijwillige bijdrage van bijv ¤ 10,- voor het goede doel is van harte welkom.
Alle sponsoren zijn welkom. Handelaren worden niet toegelaten.

Verkopers dienen zich aan te melden via e-mail: stephanlukken@home.nl of telefonisch : 0495-521903 na 18.00 uur.

STEPHAN MOET NOG 8 MAANDEN WACHTEN.

In 1999 belandde Stephan in een rolstoel na een auto-ongeval. Hij ontdekte via internet Dr Huang in China en stuurde zijn medische gegevens aan hem op. Begin juni 2007 zal Stephan in Beijing aan zijn behandeling beginnen die hem uiteindelijk onafhankelijk van zijn rolstoel moet maken.
De behandeling bestaat uit een behandeling met OEC cellen, die de dwarslaesie van Stephan zou kunnen verbeteren en hem weer aan het lopen krijgen. De operatie en vervolgtherapieën in China duren 4 tot 6 weken, totale kosten +/- ¤ 35.000,- Hierna Stephan moet in Nederland en thuis verder revalideren. Hij is vol vertrouwen en goede moed en traint 3 maal per week in de sportschool om in een goede conditie aan dit belangrijke te beginnen.

De Stichting Stephan Lukken heeft inmiddels bijna ¤ 20.000,- bij elkaar en hoopt in de komende tijd nog op uw steun te kunnen rekenen. Velen kennen de collectebussen die overal in Weert en Nederweert in de winkels staan en de Ticketspaarpotten die de vakantiegangers oproept bij de reisbureaus om te sponsoren. U kunt ook uw bijdrage overmaken op rek.nr 10.92.66.560 tnv St. Stephan Lukken, Weert. Alle achtergrond informatie en e-mails ex-patiënten van dr. Huang: www.stephanlukken.nl

gezellige drukte foto: secr. SST Stephan Lukken