Politie Haaglanden

Getuigen straatroven gezocht

Naaldwijk/Den Haag, 17-09-2006 o De politie in Naaldwijk en Scheveningen zijn op zoek naar getuigen van twee gewelddadige straatroven.

Een 81-jarige vrouw uit 's-Gravenzande raakte zaterdagmiddag 16 september ernstig gewond bij een straatroof. Het slachtoffer liep omstreeks 15.20 uur in de buurt van de Albert Heijn op de Verdilaan in Naaldwijk toen zij door een jongeman van haar tas werd beroofd. Hierbij kwam het slachtoffer ten val en raakte buiten bewustzijn. Het slachtoffer is met letsel aan haar hoofd en schouder vervoerd naar het Leyenburg ziekenhuis waar zij is opgenomen.

Een 37-jarige Hagenaar overkwam zondagochtend 17 september op de Badhuisweg hetzelfde toen hij werd beroofd. Het slachtoffer liep omstreeks 05.50 uur van zijn werk naar zijn auto die op de Badhuisweg stond. Toen hij bij zijn auto kwam, werd hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en viel op de grond. Terwijl hij op de grond lag, werd zijn kleding doorzocht. Zijn belager stapte na de beroving in een auto en reed weg. Het slachtoffer kan zich niet veel meer herinneren en werd met letsel aan zijn hoofd naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.