Politie Zeeland


---


Z-2369-2006. Aanhoudingen na vernielingen
De politie Zeeland heeft zondag twee mannen aangehouden wegens het plegen van vernielingen aan een gebouw aan de Boulevard in Breskens.
De twee mannen, 21 en 24 jaar oud en afkomstig uit Breskens, zijn zondag om 7.15 uur aangehouden op de Boulevard in Breskens. Ze hadden tussen 4.00 uur en 7.00 uur aan een gebouw in aanbouw voor honderden Euro's vernielingen gepleegd.
Er was door de twee Bressiaanders een raam geforceerd, een brandslang opengezet en water op linoleum gespoten, een wc-pot met cement gevuld en een raam en een deur besmeurd met verf en behang.

Z-2370-2006. Wielrenner gewond
Zondag om 10.49 uur is op de Parallelweg in Hulst een wielrenner onwel geworden en ten val gekomen.
De man uit de gemeente Hulst, waarvan de leeftijd nog niet bekend is, viel bij een snelheid van 30 km per uur. Hij raakte gewond aan hoofd en arm en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek.

O-2371-2006. Aanrijding tussen bromfiets en personenauto
Zondag om 10.23 uur vond er op de kruising Veerweg /Muidenweg in Goes een aanrijding plaats.
De 58-jarige bestuurder van een personenauto de gemeente Noord-Beveland verleende geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 23-jarige bromfietser uit de gemeente Goes.
De 23-jarige raakte gewond aan zijn been en moest zich bij de huisartsenpost onder behandeling stellen. De bromfiets raakte zwaar beschadigd en de personenauto liep blikschade op.

O-2372-2006. Aanhouding na weggooien fiets
Om 2.26 uur werd zondag op de Oostwal in Goes een jonge man aangehouden wegens baldadigheid.
De 18-jarige man uit Kapelle gooide een fiets weg die tegen de zijne stond.

W-2373-2006. Openbare dronkenschap
De politie Zeeland heeft op de Markt in Middelburg een man aangehouden wegens openbare dronkenschap.
Een 30-jarige dronken man uit Middelburg liep over de Markt en begon zich daar uit te kleden en vervolgens weer aan te kleden.
Nadat een agent een taxi voor hem had besteld ging de man plotseling door het lint en wilde de agent aanvallen. Enkele collega's van de agent die eveneens ter plekke waren grepen in waarna de 30-jarige in Torentijd enige tijd is ingesloten. De man was zwaar onder invloed van alcohol en is na verhoor om 11.25 uur heengezonden met een boete.

Z-2374-2006. Mishandeling
Zondag tussen 2.00 uur en 2.30 uur is in een horecagelegenheid in de Nieuwstraat in Terneuzen een man mishandeld.
Een 29-jarige man uit de gemeente Terneuzen ging een horecagelegenheid binnen om enkele personen op te halen toen hij plotseling enkele vuistslagen kreeg van een nog onbekend gebleven man. Beiden zijn daarna door de uitsmijters van de gelegenheid buiten gezet. De 29-jarige hield enkele bloeduitstortingen, schaafwonden en zwellingen over aan de vuistslagen.
Over de aanleiding tast het slachtoffer nog in het duister.


---- --