Kankersurvivor: doet samen met een vriendin mee met LeontiensLadiesRide

Daarom willen we via deze weg sponsoren werven

29-06-2006, 20060629 -- *Lilian* In januari 2005 kreeg ik de diagnose borstkanker,met uitzaaiingen te horen. Ik was toen 37 jaar.Dankzij de nieuwe combinatie van chemo met Herceptin, die het Anthonie v.Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam mij voorschreef.Ik moest ook nog bestralingen ondergaan. Momenteel krijg ik nog nabehandeling met Herceptin en hormoonbehandelingen.Ik voel me nu sterk genoeg om de wereld te laten zien, dat er ook leven is "na kanker". Daarom heb ik besloten om mee te gaan fietsen met de LeontiensLadiesride , die dit jaar als doel heeft: Financieel steunen van de Koningin Wilhemina Fonds(KWF) in de strijd tegen borstkanker.


*Brigit*
Ik ben 40 jaar, ben een vriendin van Lilian, ik heb een enorm respect voor de positieve instelling van haar.Ik heb helaas ook familieleden zoals Lilian, met borstkanker.Zelf heb ik onlangs een gelukkig goedaardige tumor uit mijn borst moeten laten verwijderen.
Omdat ikzelf dus ook in de risicogroep val, heb ik helaas ondervonden hoe moeilijk het is om de goede (maar vaak erg dure)
onderzoeken te krijgen, die eigenlijk heel veel vrouwen in Nederland zouden moeten krijgen.
Hopelijk gaat dit zo snel mogelijk veranderen, waardoor men in een vroeger stadium de kankercellen kan vinden , en de kans op genezing dan aanzienlijk zal stijgen.

Meer info over de fietstocht:

WWW.LEONTIENSLADIESRIDE.NL


Daarom willen we via deze weg sponsoren werven , zodat wij ons fietsdoel van 65 kilometer, maar ook samen met U ons doel een geldbedrag bij elkaar te fietsen voor het KWF, te bereiken.




H.Hauser