Centrum Hengelo decor voor Life in the City Modespektakel

Centrum van Hengelo decor voor wervelend Life in the City Modespektakel op koopzondag 17 september

HENGELO - Ook dit jaar beleeft het centrum van Hengelo weer een grandioos Modespektakel in samenwerking met Life in the City. Op deze koopzondag 17 september presenteert Miss Universe Nederland 2002 Kim Kötter door middel van een keur aan professionele mannequins namens de Hengelose modezaken de nieuwste najaarscollecties 2006. De geshowde kleding is direct verkrijgbaar in de deelnemende zaken.

De dag is een mix van modeshows en muzikale optredens. Op het Stationsplein staat voor de jongere bezoekers de Kelloggs bus garant voor spel en entertainment. De dagpresentatie is in handen van Dennis Weener en Rachel Kramer (ex K-otic). Het podium op de Markt dat tijdens het Modespektakel in de binnenstad staat, is gekoppeld aan de langste professionele catwalk van Nederland met een lengte van 500 meter. De aaneengesloten catwalk loopt via De Telgen, Enschedesestraat, Markt en Brinkstraat.

Het spektakel begint om 11.45 uur en eindigt om 18.30 uur. Het evenement wordt om 17.15 afgesloten met een uur optreden van de groep I.O.S (Is Ook Schitterend) bekend van hun laatste hit: Hoe het Voelt. Verspreid over de dag zijn er optredens van: Breakstuff, Da-Mezz (single: Verano Del Amore), Rachel Kramer, Milou Reinders (winnaar Twente Talent 2006), DJ Zefanja en violiste Rachel Grace.

Het Life in the City Modespektakel is inmiddels een vast verankerde Hengelose traditie dat dit jaar voor de achtste achtereenvolgende keer wordt gehouden. Vorig jaar was het evenement goed voor ca. 40.000 bezoekers.

Meer in informatie vindt u op www.helemaalhengelo.nl of www.lifeinthecity.nl.

Einde persbericht

---