Politieberichten Rijn&Venen, 11.00 uur

Utrecht, 17-09-2006

Aangehouden na vechtpartij

WOERDEN- Op zaterdagochtend werden twee mannen aangehouden na een vechtpartij. Omstreeks 04.55 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij bezig was op de Stationsweg. Agenten gingen ter plaatse en zagen een 25-jarige man uit Kamerik op de grond liggen. Hij was geslagen door een 22-jarige man uit Woerden en vermoedelijk ook door een 21 jarige man uit Kamerik.

Ook werd gezien dat een 24-jarige man uit Kemerik was geslagen. Beiden mannen werden vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rijden onder invloed

MAARSSEN Zaterdagochtend omstreeks 01.40 uur heeft de politie op de Harmonieweg een 39-jarige man uit Breukelen aangehouden wegens rijden onder invloed.

De man reed over de Parkweg, terwijl deze straat gesloten was. De agent heeft hem hierop een stopteken gegeven. Toen de agenten de man wilden aanspreken, ging hij er vandoor. De agent heeft de achtervolging ingezet en heeft hem op de Harmonieweg staande kunnen houden. De man bleek onder invloed. Uit de ademanalyse op het bureau bleek dat de man 695 ug/l in zijn lichaam had. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd. De man is met een prces verbaal en twee bekeuringen voor het negeren van een stopteken en het negeren van een geslotenverklaring heengezonden.

Baldadigheid

MAARSSEN De politie heeft zondagochtend omstreeks 01.35 uur op de Kaatsbaan een 19-jarige man uit Utrecht aangehouden wegens baldadigheid.

De politie stond met een voertuig geparkeerd op de Kaatsbaan. Aldaar kwam de 19-jarige man aangelopen en ging op de motorkap van het voertuig zitten. Een aanwezige agent heeft hem op gepaste wijze van de motorkap gehaald. Hierop gaf de man de agent een tik. De agent heeft de man vervolgens aangehouden. De man is na voorgeleiding met een bekeuring voor baldadigheid heengezonden.