Politie Zeeland


---


Z-2381-2006. Meisje gewond
Afgelopen vrijdag om 17.13 uur zijn twee meisjes ten val gekomen doordat een personenauto hen raakte met de buitenspiegel op de Axelsestraat in Terneuzen.
De meisjes, 12 en 13 jaar oud uit Terneuzen, reden schuin achter elkaar op de Axelsestraat richting Oude Vaart. Een personenauto raakte met de buitenspiegel het fietsstuur van het 12-jarige meisje waardoor zij viel. Ook het 13-jarige meisje kwam ten val. Het 12-jarige meisje kwam met haar hoofd op de trottoirrand terecht en is met onbekend hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.
De bestuurder van de rode personenauto is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.

Z-2381-2006. Boetes voor vissen zonder vergunning
Zondag om 19.37 uur werden aan de Van Der Maelstedeweg in Hulst twee mannen betrapt op het vissen zonder visvergunning.
De twee mannen, afkomstig uit de gemeente Hulst en 18 en 20 jaar oud, kregen een boete.

W-2382-2006. Vuistslag na aanrijding
Zondag rond 12.30 uur is er in de Baljuwlaan in Middelburg een man mishandeld.
Een 58-jarige man uit Middelburg reed op zijn scooter in de Baljuwlaan terwijl een andere man met zijn personenauto op dezelfde weg wilde keren. De bestuurder van de personenauto remde plotseling tijdens keren van zijn auto waarna de 58-jarige zijn bumper raakte.
Hierna stapte de bestuurder van de personenauto uit en gaf de 58-jarige een vuistslag tegen het hoofd. De 58-jarige heeft zich bij de huisartsenpost onder doktersbehandeling moeten stellen. De bestuurder, een 42-jarige man uit Middelburg, meldde zich vrijwillig op het politiebureau en bekende de 58-jarige te hebben geslagen.


---- --