Nick Cave solo in Den Haag

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Maandag 18 september geeft Nick Cave een intiem solo optreden in het World Forum Center in Den Haag. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag.

Nick Cave, vorig jaar onderscheiden met een Q Classic Songwriter Award, wordt al jaren beschouwd als een van de betere songwriters van de laatste decennia. Hij kan bogen op een carrière van meer dan twintig jaar en dertien albums met zijn vaste band The Bad Seeds.

In 2004 verscheen het meest recente album 'Abatoir blues/The lyre of Orpheus', dat werd gevolgd door een lange tournee. Ook schreef Cave vorig jaar samen met Warren Ellis de soundtrack voor de film 'The Proposition'.

Tijdens het concert in Den Haag zijn The Bad Seeds er niet bij, maar wordt Cave begeleid door Warren Ellis (viool, mandoline), Martyn P. Casey (bas) en Jim Sclavunos (drum).

Nick Cave - solo performance
Maandag 18 september 2006
World Forum Theater (voorheen het Ned. Congres Centrum) - Den Haag Entree: E 65, E 59 en E 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.