Provincie Gelderland

WERKZAAMHEDEN PROVINCIALE WEG N320 WETHOUDER SCHOUTENWEG TE TE CULEMBORG

De provincie Gelderland start op maandag 18 september 2006 met werkzaamheden aan de provinciale weg N 320 en de kruising met de Wethouder Schoutenweg.

De werkzaamheden bestaan uit:

o aanleg van een recreatief fietspad
o afsluiten van de Daam van Dijkweg.
o asfaltonderhoud op de kruising Wethouder Schoutenweg o gedeeltelijk aanpassen van de markering op de N 320. o reinigen van het asfalt (ZOAB) op de N 320.

Verkeersmaatregelen:

Gedurende het onderhoudswerk aan de kruising Wethouder Schoutenweg wordt het verkeer, door middel van tijdelijke verkeerslichten, langs het werkvak geleid. Dit werk zal circa 5 dagen in beslag nemen.

Tijdens de aanleg van het fietspad en het afsluiten van de Daam van Dijkweg wordt het verkeer vanaf de A 2 richting Culemborg incidenteel over de middenbaan geleid. Verkeer richting A 2, vanuit Culemborg, wordt dan over de overgebleven rijbaan geleid.

Bij het gedeeltelijk aanpassen van de markering en het reinigen van het wegdek op de N 320 wordt gebruikgemaakt van een rijdende afzetting.

Ter plaatse van de werkzaamheden geldt voor alle verkeer een snelheidsbeperking.

Alle verkeersbeperkende maatregelen op de provinciale weg worden tussen 09.30 en 16.00 uur toegepast, dus buiten de spitstijden.

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind november 2006, mits de weersomstandigheden gunstig zijn.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u tijdens kantooruren terecht bij de dienst Wegen, Verkeer en Vervoer, de heer E.R. Schoester, tel. 06 53 69 02 87. Na kantooruren kunt u bellen met onze piketmedewerker, tel. (06) 50 27 30 53.