Ingezonden persbericht


In de nachten van maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september tussen 19.00 en 6.00 uur wordt het asfalt langs het tramspoor op de kruising Westlandseweg en Papsouwselaan vernieuwd. Tijdens deze werkzaamheden is het kruispunt grotendeels afgesloten voor autoverkeer. Het autoverkeer wordt vanaf de kruising omgeleid.

Automobilisten kunnen tijdens de werkzaamheden alleen rechtsaf slaan op de kruising. Automobilisten op de Zuidwal worden omgeleid via de Phoenixstraat, Ruys de Beerenbrouckstraat en de Provincialeweg. Automobilisten op de Reinier de Graafweg worden omgeleid via de Buitenhofdreef, Martinus Nijhofflaan en de Papsouwselaan. Automobilisten op de Voorhofdreef worden via de Martinus Nijhofflaan en de Buitenhofdreef omgeleid richting de ziekenhuizen. De automobilisten die vanaf de Krakeelpolder komen, moeten rechtsaf slaan richting de Provincialeweg en van daar uit de weg te vervolgen. Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens de onderhoudswerkzaamheden gewoon van de kruising gebruik blijven maken.

Naast de verzakkingen in het asfalt langs de trambaan, herstelt de gemeente ook een opstelplaats voor de verkeerslichten op de Krakeelpolderweg en scheuren in het asfalt. De werkzaamheden worden in samenwerking met HTM uitgevoerd.