Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Presentatie Verkeersplein Afrikaanderwijk: 18 september

De wijkregisseur van de Afrikaanderwijk, Xenia Heemskerk, houdt op maandag 18 september van 19.00 tot 20.00 uur een presentatie over het Verkeersplein: Afrikaanderwijk. De presentatie vindt plaats in Cultureel Centrum t Klooster, Afrikaanderplein 7.

Hulpmiddel
Het verkeersplein komt op het Afrikaanderplein, ter hoogte van restaurant SOLO (foto). Het plein is bedoeld als hulpmiddel bij het geven van verkeerslessen door de scholen in de Afrikaanderwijk.

Kinderen denken mee
Een aantal weken terug informeerde René Kronenberg, portefeuillehouder Verkeer en Vervoer, de jeugdambassadeurs over de plannen die de deelgemeente heeft met het verkeersplein. De kinderen zijn blij dat ze bij het ontwerp van het plein betrokken zijn.

Onveilige verkeerssituaties
Het Verkeersplein: Afrikaanderwijk moet bijdragen aan de verkeersveiligheid in de Afrikaanderwijk. De bedoeling is ook om meer zebrapaden en drempels te plaatsen. Behalve de deelgemeente, het opbouwwerk en de jeugdambassadeurs zetten ook ouders en leerlingen van de Nelson Mandela school en de Globetrotter zich in voor de verkeersveiligheid.

Informatie
Heeft u vragen over de presentatie, bel dan met wijkregisseur Xenia Heemskerk, via (010) 291 60 68.