Provincie Zuid-Holland

Afsluiting N 206 Zoeterwoude

Eind augustus is de provincie Zuid-Holland gestart met groot onderhoud aan de provinciale weg tussen Zoetermeer en Leiden (N 206). Vanaf 18 september is het traject ter hoogte van Zoeterwoude-Dorp aan de beurt.

Afsluiting en omleidingVan maandag 18 september tot maandag 9 oktober wordt op werkdagen tussen 09.00 uur 's ochtends en 15.00 uur gewerkt aan de Burgemeester Detmersweg, vanaf de kruising Dr. Kortmanstraat in Zoeterwoude-Dorp tot aan de kruising met de Dirk van Sandhorstweg.Gedurende drie weken is op dit deel van de N 206 permanent een halve rijbaan afgezet. Het verkeer wordt in één richting over de N 206 geleid, verkeer in de andere richting wordt over de parallelweg (Papeweg) geleid. Zowel op de vrije rijbaan van de Burgemeester Detmersweg als op de Papeweg geldt een snelheidsbeperking van 30 km. per uur. Dit om de veiligheid op beide wegen zoveel mogelijk te waarborgen.In de drie weken dat er gewerkt wordt, kunnen omwonenden en passanten te maken krijgen met verkeershinder en geluidsoverlast. De provincie probeert samen met de aannemer de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatieMeer informatie over de werkzaamheden aan de N 206, of specifiek aan het traject ter hoogte van Zoeterwoude-Dorp is te vinden op de speciale website van de provincie Zuid-Holland: www.n206.nl. Daar kan men ook terecht om vragen te stellen.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 441 66 22