Time : 10:00:00
Date : 14 September 2006
Sender Name: Immo Sint Pieter

Wonen is beleven, een nieuw bouwproject te Sint-Pieters-Leeuw

Project Wittouck

Naar aanleiding van het verkrijgen van een vergunning voor het bouwen van een nieuw residentieel complex bestaande uit 36 appartementen gelegen te Sint-Pieters- Leeuw, LA. Schockaertstraat, nodigt Immo Sint Pieter U uit om aanstaande maandag 18 september 2006 om 10uur een presentatie bij te wonen over de kenmerken van het project.

"Wittouck Village" werd genoemd naar de voormalige burgemeester van de gemeente en is ideaal gelegen in Vlaams Brabant op ongeveer 1 kilometer van afrit 16 van de Ring rond Brussel. Typerend is de rustige en groene omgeving waarin het project werd ingeplant alsook de nieuwe technieken die werden toegepast op het gebied van ontwerp, uitvoering en verkoop.

Het woonconcept werd ontworpen door projectontwikkelaar Immo Sint Pieter en Ben Architects te Hasselt en is een weerspiegeling van een moderne en hoogtechnologische woonstijl.

Het complex bestaat uit 6 individuele gebouwen met een gezamenlijk groen binnenpark. Het creatief omgaan met architectuur, binnen en buiten zijn erg belangrijk. Het resultaat is een geslaagd project dat staat voor een optimale woonkwaliteit in de rand rond Brussel.

Het bouwproject voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en krijgt een AdQuality label mee. Dit label staat voor de zekerheid dat volwaardige kwaliteitsmaterialen worden gebruikt.

AdQuality staat ook voor een gedragscode die in een charter wordt gegoten en die wordt onderschreven door alle betrokken partijen, zodat iedereen op elk moment de kwaliteit kan testen.

De visie van AdQuality is drieledig. Vooreerst is er de ontwerpvisie waarbij op creatieve wijze wordt omgegaan met architectuur. Het is immers een vereiste dat gebouw en omgeving op een natuurlijke wijze op elkaar interageren.

In de uitvoeringsvisie wordt het fundament gelegd van het kwaliteitsvolle eindresultaat.

De derde visie is de begeleidingsvisie: duidelijkheid en informatie in de precontractuele fase, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en transparante communicatie moeten de klant het nodige vertrouwen geven bij het kopen op plan.

Wij zijn verheugd om U aanstaande maandag 18 september om 11 uur te verwelkomen in het Constant Vandenstock stadion ingang Tribune IV te Anderlecht om in het bijzijn van de architecten, schepenen van de gemeente en investeerders het project "Wittouck Village" verder toe te lichten.

Wij verzoeken U beleefd uw aanwezigheid te bevestigen op volgend mail adres: michael@immoss.be

Project ontwikkelaar
Immo Sint Pieter bvba
Steve Metior
Michael Verschueren
Tel: 0477 672067