FNV presenteert cao-beleid 2007 maandag 18 september

Fnv

U i t n o d i g i n g persconferentie

Zoals ieder jaar presenteert de FNV de dag voor Prinsjesdag haar cao-wensen, oftewel het arbeidsvoordenbeleid. Nederlands grootste vakcentrale wijkt niet af van die traditie. Op een persconferentie op maandag 18 september om 16.00 licht cao-coördinator Wilna Wind in het hoofdkantoor van de FNV te Amsterdam Sloterdijk het arbeidsvoorwaardenbeleid 2007 toe.

Door alle Haagse 'embargo-gedoe' is er in tegenstelling tot andere jaren maandag geen commentaar op de Miljoenennota beschikbaar. Wel verkeert FNV-voorzitter Agnes Jongerius op Prinsjesdag de gehele dag in het Haagse. Zij is daar via collega-persvoorlichter Bianca Teeling (06 - 20 44 86 76) aanspreekbaar voor journalisten. Uiteraard is ook het uitvoerige schriftelijke commentaar - de brief aan de Tweede Kamer - nog niet beschikbaar. Maandag 25 september stelt de Federatieraad die vast.

Op de persconferentie maandag a.s. reiken we wel een cijfermatige exercitie van FNV-econoom Ronald Paping uit getiteld 'De sociaaleconomische balans van drie kabinetten Balkenende'. Ook is er een lijst beschikbaar met data en gegevens van nog lopende cao's en cao's waarover volgend jaar onderhandeld moet worden.

Tot maandagmiddag!

FNV Voorlichting/
Paulus Plas: 020 - 5816 553