Desmet Live 18 september 2006

Radio-café met presentatoren Dieuwertje Blok, Francisco van Jole en gasten over kunst, cultuur, politiek en maatschappij. Live vanuit café Desmet in Amsterdam.

*Klimaatverandering* - De Noordpool smelt en de deskundigen reageren lauw. Dat is niet terecht. We moeten ons meer dan grote zorgen maken over de klimaatverandering. En wat kunnen we er zelf aan doen?

*Kunst in Oorlog* - Paul Feld (Growing up in public) maakte voor het festival Kunst in Oorlog de voorstelling "De Kleine Patriot; of de grote Anton Mussert Show"

*Sociale Cohesie* - Stichting Doen schreef een prijsvraag uit voor sociale cohesie projecten. Een van de drie winnende burgemeesters komt het project toelichten.

*Robodock* - Technologie versmelt met kunst tijdens het Robodock festival. Dit jaar staat alchemie centraal.

Vaste onderdelen: *Debat* - Carrierevrouwen en het moederschap in de 21ste eeuw. (en zijn jonge vrouwen echt zo narcistisch?)

*Mensen in het nieuws* - Michiel Romeyn verdiept zich in mensen in de actualiteit.

*Live-muziek* - Zangeres Ino Kruysen en gitariste Regina Albanez vormen samen Ino World.

*Rubriek* - Waarom stopt u er niet mee?

Elke werkdag is er live-uitzending van 18.00-19.50, afwisselend verzorgd door LLiNK, Humanistische Omroep en IKON. Zie www.desmetlive.nl. U bent van harte welkom Desmet Live bij te wonen in café Desmet, Plantage Middenlaan 4a, Amsterdam (nabij Artis). Desmet Live is een programma van LLiNK , de Humanistische Omroep en IKON. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.