Ingezonden persbericht


persbericht
Naarden-Vesting, 18 september 2006

trac challenge

. het spannendste race adventure ooit online

Vanaf maandag 18 september a.s. online: Vredestein Trac Challenge. Test jezelf op www.tracchallenge.com in het spannendste race adventure ooit. Verover de verdwenen bandenformule, roep de hulp in van Stein's Angels - gespeeld door Bekende Nederlanders - en zet de állersnelste tijd neer in een race tegen Stein, de beste coureur die er is! En maak kans op superprijzen.

Gameplay
Na je eerste proefrit wil je zeker méér. de snelste tijd neerzetten en alle anderen verslaan. Daar heb je wel de allerbeste banden voor nodig: een Ultrac Sessanta bandenset. Dit is de snelste en meest exclusieve ontwikkeling van Vredestein in samenwerking met het vermaarde Italiaanse Giugiaro Design. In de game is de succesformule van de band 'verdwenen'. En aan jou de uitdaging. Het spoor leidt naar Zwitserland, Zuid-Frankrijk, Mexico, Afrika. Test je inzicht, lef en doorzettingsvermogen tot het uiterste.

Stein's Angels
In de Vredestein Trac Challenge krijg je via e-mail, sms en internet hulp van Stein's Angels, gespeeld door vijf avontuurlijke BN'ers: Charlotte Besijn, Hugo Metsers, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Alwien Tulner en Bart de Vries. Ze leiden je door de game en zorgen ervoor dat jij die ultieme voorsprong op je medespelers krijgt. de Ultrac Sessanta band.

Bandenspoor
Met de banden van Vredestein sta je optimaal geprepareerd op de tracks. En je moet je tijd steeds verbeteren om de andere online coureurs te verslaan. Gebruik de Ultrac, Wintrac, Sportrac en uiteindelijk de Ultrac Sessanta banden optimaal onder extreme omstandigheden om de ultieme prestatie neer te zetten.

De allerbeste gamers pakken geweldige prijzen. zoals een jaar lang rijden in een Fiat Grande Punto of een make over van je eigen auto bij Veronica's 'De Grote Beurt' met Jorinde Moll.