Ingezonden persbericht


Persbericht

18 september

Joint Venture SD WORX en Asecom

~ Aanbieders van HR en Payroll-diensten bundelen krachten ~

Na jarenlang succesvol te hebben samengewerkt, verwerft SD WORX een meerderheidsbelang in Asecom Nederland B.V. De twee payroll- en HR-aanbieders gaan samen verder onder de naam SD WORX.

De joint venture zorgt voor een uitbreiding van het dienstenaanbod van Asecom. Behalve salarisverwerking worden nu ook HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie aangeboden. Vanuit een gezamenlijk kantoor in Breda zal de nieuwe organisatie de Nederlandse markt bedienen. De processen, systemen en medewerkers van beide bedrijven worden volledig geïntegreerd. Door de samenvoeging groeit het personeelsbestand van SD WORX met 30 medewerkers.

De joint venture is onderdeel van de internationale groeistrategie van SD WORX, dat al geruime tijd marktleider is in België. Middels overnames en strategische partnerships wil SD WORX in korte tijd zijn marktpositie in Nederland en Europa verder uitbreiden.

"In Asecom vonden wij de partner die wij zochten om onze groeiambities te realiseren. Asecom zorgt al jaren voor een betrouwbare verwerking van salarisadministraties van zowel kleine als grote bedrijven", zegt Richard van der Zanden, algemeen directeur SD WORX Nederland.

"Het uitgebreide dienstenaanbod, de internationale ervaring en de innovatieve technologie van SD WORX waren voor ons van doorslaggevend belang om te komen tot deze joint-venture", zegt Mark Bloem, algemeen directeur van Asecom Nederland B.V. "Deze samenwerking zorgt voor verdere groeimogelijkheden. Onze klanten kunnen direct profiteren van meer persoonlijke ondersteuning en verregaande flexibele dienstverlening. We zijn zeer verheugd met deze ontwikkeling."

(244 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SD WORX
SD WORX is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD WORX bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie worden aangeboden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 18 kantoren en 1.300 medewerkers in de Benelux. Sinds 2006 bedient SD WORX de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares bij LEWIS Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com