Ingezonden persbericht


BMC Software benoemt nieuw management team in Nederland

Ronald Hobma is Country Manager Nederland;

Hans van Donge is Director Software Consulting Benelux

Schiphol-Rijk, 18 september 2006 - BMC Software heeft een nieuw managementteam aangesteld in Nederland. Ronald Hobma is benoemd als Country Manager Nederland en Hans van Donge als Director Software Consulting Benelux. Hobma heeft in zijn nieuwe functie de leiding over het Nederlandse kantoor in Schiphol-Rijk en is verantwoordelijk voor het Nederlandse management team, het team van account managers en het sales budget. Hiernaast is hij lid van het NER (Noord-Europa) management team en het uitgebreide EMT (Europees Management Team). Van Donge is in zijn nieuwe functie hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het omzetten van BMC's Business Service Management (BSM) visie in concrete zakelijke mogelijkheden voor de enterprise markt.

Ronald Hobma werkt sinds juni 2002 bij BMC Software en was voorafgaand aan zijn huidige functie sales manager voor diverse enterprise accounts van BMC. Hij gaf in die functie leiding aan het team van vijf BSM account managers, dat zich concentreerde op de top 75 enterprise accounts. Voorafgaand aan zijn carriere bij BMC Software, vervulde Hobma sales- en account functies bij de bedrijven Wellance en SAS Institute.

Hans van Donge begon zijn carrière bij BMC in 2004. Als Enterprise Account Manager was hij verantwoordelijk voor meerdere teams van BMC professionals per Enterprise Account. Voorafgaand aan zijn carrière bij BMC Software werkte hij zeven jaar bij Sun Microsystems Nederland en daarvoor bij ERD Europe B.V.

"Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aanstelling als Country Manager Nederland bij BMC Software. Ik werk alweer vier jaar voor dit bedrijf en weet dat er enorm veel mogelijkheden en kansen liggen voor BMC Software. Mijn nieuwe functie zie ik dan ook als een enorme uitdaging. Ik wil graag bijdragen aan de uitbreiding en bekendheid van BMC Software in de Nederlandse markt ", aldus Ronald Hobma.

Over BMC Software

BMC Software, Inc. (NYSE:BMC), is een vooraanstaand leverancier op wereldschaal van oplossingen op het gebied van Enterprise Management voor het beheer van IT-infrastructuur vanuit zakelijk perspectief. BMC Software levert oplossingen voor Business Service Management in de vorm van bedrijfssystemen, applicaties, databases en Service Management. BMC Software is opgericht in 1980 en realiseerde over het boekjaar 2006 een omzet van meer dan 1,5 miljard dollar. Meer informatie over BMC Software vindt u op www.bmc.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbeth Kramer

Text 100 Public Relations

Tel: 0031 (0) 20 530 43 49

E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl

###

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © Copyright 2006, BMC Software, Inc.