Gemeente Zaanstad

Zaanbrug 's nachts afgesloten Omleiding over Prins Clausbrug 18-09-2006

De Zaanbrug tussen de gemeenten Zaanstad en Wormerland is deze week in de nachtelijke uren afgesloten voor al het verkeer. Het brugdek wordt vervangen. Voor het doorgaande verkeer staan omleidingen aangegeven.

De werkzaamheden aan de Zaanbrug beginnen maandag 18 september om 22 uur. Vanaf 6 uur 's morgens is er weer verkeer mogelijk. Ook dinsdag-, woensdag- en donderdagnacht wordt aan het brugdek gewerkt. Vrijdag 22 september om 6 uur 's morgens wordt de Zaanbrug weer vrijgegeven.

Voor het doorgaande verkeer staan omleidingen aangegeven over de Prins Clausbrug, de andere brugverbinding tussen Zaanstad en Wormerland. De gemakkelijkste route loopt buitenom via de Provincialeweg N203, de Provinciale Weg N246 en de Ned Benedictweg/Noordweg N514.

Nieuws per e-mail
Een kaart van de omleiding is te vinden op
www.zaanstad.nl/werkaandeweg. Daar staat ook een overzicht van de andere wegwerkzaamheden in Zaanstad, compleet met kaart en omleiding. Voor wie op de hoogte wil blijven van alle actuele wegwerkzaamheden is er de gratis e-mailnieuwsbrief werk aan de weg. Deze nieuwsbrief verschijnt een keer per twee weken. Abonneren kan via www.zaanstad.nl/actueel/emailnieuwsbrief.