Digitale Gemeente Houten

Taurus heren 1 verder in nationale beker

maandag 18 september 2006 - Bron: volleybalvereniging Taurus

Afgelopen zaterdag, kreeg het eerste herenteam van Taurus MikroElectro uit Roosendaal op bezoek in de 1e-ronde om de nationale volleybalbeker.

Taurus begon de wedstrijd stroef maar door een goede service-serie aan het einde van de set werd deze met 25-16 overtuigend door het thuisteam gewonnen. De tweede set werd nipt door Taurus verloren met 24-26 waarna duidelijke was dat Taurus er in de derde set harder aan zouden moeten trekken. In deze set zou MikroElektro er niet aan te pas komen en deze derde set was net als de eerste een formaliteit, 25-15.

De vierde set was, nog meer dan de tweede set, een foutenfestival en werd verloren. Het was overigens wel een spannende set, de eindstand in deze set werd 27-29 en de vijfde set moest de beslissing geven.

Deze laatste set deed Taurus wat het thuis moest doen, namelijk overtuigend winnen met de duidelijk cijfers 15-8.

Komende zaterdag (23-9) speelt Taurus dames 1 om 19.00uur in sporthal de Kruisboog in de 2e ronde van de nationale beker.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).