Digitale Gemeente Houten

Puntverlies voor Victum/IGCN

zondag 17 september 2006 - Bron: PRC Victum/IGCN

DKOD 1 Victum/IGCN 1 15 - 12 (6 7)

Deze week stond DKOD op het programma. Vooraf was het al duidelijk dat het een zware wedstrijd zou worden, het zou een wedstrijd op gras zijn en het was warm weer. Aangezien de vorige 2 wedstrijden ook met een goed resultaat afgesloten waren, ging Victum/IGCN de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet.

In het eerste deel van de wedstrijd begon Victum/IGCN ook sterk. Het was een fase met mooie aanvallen en goed uitgespeelde kansen, die ook nog eens benut werden. De voorsprong halverwege de eerste helft was terecht 3 punten, maar door een korte fase zonder doelpunten van Victum/IGCN wist DKOD weer terug te komen.
Met rust was de tussenstand 6-7.

De tweede helft begon Victum/IGCN wederom met goede aanvallen en er werden mooie kansen gecreëerd. Echter, het afronden was een groter probleem waardoor de doelpunten uiteindelijk aan de andere kant vielen. DKOD pakte het scorend vermogen goed op, waardoor zij een voorsprong hadden opgebouwd van 4 punten. Pas halverwege de tweede helft wist Victum/IGCN weer te scoren.
Helaas, lukte het niet om het verschil terug te brengen tot minder dan 3 punten.
Jeffrey Riemers werd nog in de ploeg gebracht voor Paul Bosch, maar helaas voor Victum/IGCN had DKOD het gat al geslagen en kon zij niet meer terug komen, waardoor de terechte, maar teleurstellende eindstand van 15-12 werd bereikt.

Volgende week staat HKC (Utrecht) op het programma. Dit wordt belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Het is namelijk nu al spannend en boeiend in de poule van Victum/IGCN 1. Op dit moment staan er namelijk al 4 ploegen bovenaan op 4 punten en HKC 1 en Victum/IGCN
1 horen daar ook bij. De wedstrijd zal zoals gewoonlijk starten in Houten om 15.30!!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).