Ingezonden persbericht


verdere groei voor neopost in tweede kwartaal 2006

Parijs / Almere, 18 september 2006 - Neopost, Europees marktleider en wereldwijd de op één na grootste leverancier op het gebied van postoplossingen - heeft in het tweede kwartaal van 2006 (drie maanden fiscaal eindigend op 31 juli 2006) een verkoopomzet van ¤ 227,0 miljoen behaald. Ten opzichte van dezelfde periode in 2005 is dit een stijging van 8,1%. De verkoop steeg met 9,5% (wisselkoerseffecten niet meegenomen). Voor de eerste zes maanden van 2006 komt de verkoop van Neopost uit op een totaal van ¤ 450,3 miljoen (een stijging van 10,2% ten opzichte van vorig jaar bij constante aandelenkoersen).

Ook de Nederlandse Neopost-vestiging behaalde in het tweede kwartaal goede resultaten. Victor Dake, Algemeen Directeur Neopost BV: "Met name twee factoren hadden in Nederland een positief effect op de resultaten. Allereerst natuurlijk de vervanging van mechanische frankeermachines door NetSet(TM) frankeermachines. Daarnaast hebben we de adresseeractiviteiten van Cikam overgenomen en daarmee onze productenreeks kunnen uitbreiden. De overname betekende eveneens het verwelkomen van veel bedrijven als nieuwe klant van Neopost BV. Deze klanten uit de handel en industrie en bij financiële dienstverleners, overheidsinstellingen en verenigingen kunnen wij nog uitgebreider voorzien in hun behoeften op het gebied van postverwerking.”

Het volledige Engelstalige persbericht is als pdf-bestand te downloaden op www.neopost.com

NEOPOST

Neopost is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootse leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 14 landen wereldwijd en meer dan 4.700 medewerkers. In 2005 werd er een jaaromzet behaald van ¤ 827m. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerinrichting en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris. Het marktkapitaal bedraagt ¤ 2.7 miljard.


---

Voor meer informatie zie www.neopost.nl of:

Liza Bergman - Marketing Communication Manager Neopost BV Influx PR - Margienke Smit

Tel: +31 (0) 6 46 36 62 51 Tel : +31 - (0) 55 - 366 30 34

E-mail: lbergman@neopost.nl E-mail: margienke@influx-pr.com

(Ref 0606)