Ingezonden persbericht


Persbericht

18 september 2006

Tribal genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50 2006

~ Snelle groei en technologische ontwikkeling resulteert in nominatie ~

Tribal B.V., bestaande uit Tribal Internet Solutions (IS) en Tribal Internet Marketing (IM), heeft een nominatie ontvangen voor de Deloitte Technology Fast 50, de lijst van snelgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De explosieve groei die de aanbieder van full-service internet oplossingen heeft doorgemaakt in het afgelopen vijf jaar en de focus die het Brabantse bureau heeft gelegd op technologische vooruitgang staan centraal in deze erkenning.

Sinds de start in 1999 is Tribal succesvol geweest in het combineren van de technische achtergrond met internet. De automatisering van het grootste deel van de Internet marketing werkzaamheden en de ontwikkeling van het T-site content management systeem hebben ertoe bijgedragen dat Tribal als internetbureau maximale toegevoegde waarde biedt aan zijn klanten en zich volledig kan richten op het optimaal benutten van het internet potentieel voor klanten.

In het afgelopen jaar heeft Tribal zowel zijn klantenbestand sterk uitgebreid als een aantal strategische samenwerkingsverbanden gesloten, die het bureau een groot extra potentieel bieden. Tribal IM, specialist op het gebied van zoekmachine marketing, wist zich in augustus als eerste Europese speler te binden aan Baidu, de grootse zoekmachine van China. "Naast onze activiteiten op de Nederlandse markt zijn we al een aantal jaar bezig om in meerdere landen diensten aan te bieden", licht Jan Beekwilder, mede-directeur en oprichter van Tribal IM toe. "Deze nominatie onderstreept onze ambitie om als Nederlandse speler met een bijzonder portfolio ook buiten de landsgrenzen steeds actiever te worden en betekent daarom een duidelijke erkenning van onze aanpak en strategie."

De Deloitte Technology Fast 50-verkiezing wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden en is bedoeld om snelgroeiende Nederlandse technologiebedrijven de erkenning te geven die ze verdienen. De uitslag wordt op 28 september aanstaande bekendgemaakt.

(281 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Tribal Groep
Tribal is een full-service internetbedrijf dat in 1999 opgericht is in Den Bosch. Tribal IM en Tribal IS zijn onderdeel van de Tribal Groep en gespecialiseerd in content management (IS) en zoekmachine marketing (IM). Beide divisies ondersteunen gerenommeerde organisaties die internet al geruimte tijd verder hebben geïntegreerd in hun marketingmix. Sinds de oprichting heeft Tribal een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels telt het bedrijf 40 medewerkers. Tribal helpt een groot aantal klanten waaronder Philips, Océ, Ballast Nedam en UVW hun internet activiteiten te optimaliseren en renderend te maken op het internet, zowel in Nederland als internationaal.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Lilian van Tongerlo of Marisa Pumares bij LEWIS Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: lilianv@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com marisap@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com