AutoRai

Succesvolle Fiat Panda licht gewijzigd

(9/18/2006)
Bij zijn lancering drie jaar geleden werd de Fiat Panda met open armen door pers en publiek ontvangen. Hij werd gelauwerd om zijn prestaties, zijn veiligheid, zijn binnenruimte en niet op de laatste plaats zijn uiterlijk.
âNever change a winning teamâ luidt het gezegde, maar van nieuwe kleding is nog nooit iemand minder geworden. Vandaar dat de auto slechts lichte, uiterlijke wijzigingen heeft ondergaan. De meest opvallende veranderingen zijn de vijf nieuwe exterieurkleuren. Ook is de bekleding van het interieur anders; het middengedeelte van de stoelen is nu leverbaar in nieuwe, frisse kleuren. Tevens heeft het dashboard van de auto een wat donkerdere tint gekregen.

Wat gebleven is, zijn de sterke punten van de Panda: een breed gamma van fijne diesel- en benzinemotoren (uiteenlopend van 54 tot 100 pk), een ruime standaard uitrusting en veel ruimte. Waar anders vind je immers zoân compacte en handelbare auto die ook nog ruimte biedt aan vier personen èn 200 tot 230 liter (afhankelijk van de stand van de verschuifbare achterbank) bagageruimte? In omgeklapte toestand (twee delen) loopt de bagageruimte zelfs op tot 780 liter. Ook is zijn scherpe prijs onveranderd gebleven. De nieuwe Fiat Panda is per direct bestelbaar vanaf ⬠7.595.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster