Politie Zeeland


---


W-2384-2006 Eenzijdig ongeval in Middelburg
In de Laan der Verenigde Naties botste maandag om 00.30 uur een 26-jarige Vlissingse automobilist tegen een lantaarnpaal.
De man kwam uit de richting van de Europalaan en wilde een kat ontwijken, die over de rijbaan liep. Hij remde en verloor de controle over zijn voertuig, waardoor hij tegen een lantaarnpaal botste. De auto en de lantaarnpaal raakten beschadigd.

Z-2385-2006 Aanhouding in Philippine
In de Ravelijnstraat in Philippine werd maandag om 00.15 uur een 41-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen aangehouden.
Hij was, onder invloed van alcohol, tegen een daar geparkeerde auto gebotst. Ademanalyse wees uit de dat de man meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

O-2386-2006 Diefstal uit auto, Tholen
In de nacht van zondag op maandag werd in de Hoogstraat een auto opengebroken.
Er werd een ruit vernield en uit de auto werd het navigatiesysteem weggenomen.

Persbericht van zondag 17 september met aanvullend verzoek
Z-2387-2006. Meisje gewond
Afgelopen vrijdag om 17.13 uur zijn twee meisjes ten val gekomen doordat een personenauto hen raakte met de buitenspiegel op de Axelsestraat in Terneuzen.
De meisjes, 12 en 13 jaar oud uit Terneuzen, reden schuin achter elkaar op de Axelsestraat richting Oude Vaart. Een personenauto raakte met de buitenspiegel het fietsstuur van het 12-jarige meisje waardoor zij viel. Ook het 13-jarige meisje kwam ten val. Het 12-jarige meisje kwam met haar hoofd op de trottoirrand terecht en is met onbekend hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.
De bestuurder van de rode personenauto is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.
De politie verzoekt de tot nu toe onbekend gebleven bestuurder van de rode personenauto en ook eventuele andere getuigen van dit incident zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.

O-2388-2006 Winkelinbraak in Goes
Afgelopen nacht werd ingebroken in een winkel in de Gasthuisstraat.
Er werd een deur geforceerd en uit de winkel werd een laptop met onbekende waarde gestolen.

---- --