Gemeente Almelo

Feestelijke start openingsweek MFA Eninver

Gedeputeerde J.G. Kristen van de Provincie Overijssel gaf maandagochtend 18 september het startsein voor de feestelijke openingsweek van de multifunctionele accommodatie Eninver. Na het startschot lieten leerlingen van de drie basisscholen in Eninver honderden bont gekleurde ballonnen op. Gedurende deze hele week is het feest voor verschillende doelgroepen, van peuters en tieners tot moeders en senioren. Op donderdag 21 september is de officiële opening, waarna Eninver op zaterdag 23 september Open Huis houdt.

Rode draad tijdens de feestweek is Eenheid in Verscheidenheid, waarbij naar zoveel mogelijk synergie gezocht is tussen de gebruikers van de accommodatie. De accommodatie staat op een prominente plek in de wijken Kerkelanden en Aalderinkshoek. Het is een opvallend pand met een bijzondere 'inhoud'. Naast de basisscholen Roets, De Zegge en De Triangel vindt u in Eninver een peuterspeelzaal, accommodaties voor de beide wijkcommissies, een wijkservicepunt en verschillende ruimten voor multifunctioneel gebruik.

Wilt u een kijkje nemen in het gebouw? Dat kan! De hele week worden er rondleidingen door het pand verzorgd. U kunt zich hiervoor melden in de centrale hal van het gebouw, ingang Apollolaan. Daar staat op borden aangegeven hoe laat de rondleidingen starten. Uiteraard is er een kopje koffie voor iedere bezoeker.

Meer informatie over de openingsweek en het volledige programma vindt u op www.almelo.nl/eninver.