Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Swingen met Sonja Silva, Valerie Zwikker en Rosanna Lima:

The Classic Café Radio 10 Gold Edition groot succes

Bunnik, september 2006 - Afgelopen zaterdag was het dan het zover: Brothers Classic Café vierde haar vijf-jarig bestaan tijdens The Classic Café Radio 10 Gold Edition in de Jaarbeurs te Utrecht. Na de muzikale aftrap van het trio Sonja Silva, Valerie Zwikker en Rosanna Lima en de optredens van Gwen Dickey, Robin S en Jocelyn Brown, ging de Jaarbeurs uit haar dak op de echte disco classics.

Entertainment op hoog niveau
Nadat zo'n 1000 genodigden naar hun speciale VIP deck waren geloodst en de eerste bezoekers binnenstroomden, kon het feest beginnen. De optredens vonden plaats op het enorme podium met draaiende dj-booth en zorgden voor flashbacks naar die swingende tijd van toen. Tijdens en tussen de optredens door zorgden professionele dansers en danseressen voor entertainment op hoog niveau. Kijk voor meer informatie en/of foto's ook op www.classiccafe.nl of www.jorritsfotos.fotopic.net.

Dare2Share
Een deel van de opbrengst van The Classic Café Radio 10 Gold Edition gaat naar Dare2Share. In 2006 steunt Dare2Share de Kanjer-ketting van de Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker'. Kijk voor meer informatie over dit project en over Dare2Share op www.dare2share.nl.

Uitgaanscentrum Brothers
Brothers is een uitgaanscentrum in het hart van Nederland. Het centrum is uitgeroepen tot beste club van Nederland en eveneens al 5 jaar achter elkaar tot de meest veilige horecalocatie in ons land. In 2001, vier jaar na de opening van Brothers, werd het eerste Classic Café gehouden. Het bleek het begin van een succesformule, die zijn weerga niet kent. Elke maand komen zo'n 5000 bezoekers naar de populaire discodansavonden. Het eerste lustrum werd op 16 september jl. gevierd met een golden edition van deze gouden formule. Hiervoor werd in de Jaarbeurs in Utrecht alles uit de kast gehaald om er net zo'n geweldige en aanstekelijke avond van te maken als de reguliere dansavonden in Bunnik. Kijk ook op www.brothers.nl.

Noot voor publicatie:
Op de site http://www.classiccafe.nl/gold/asp/index.html vindt u achter de button PERS de toegang tot illustratiemateriaal die u bij dit artikel kunt gebruiken. U verkrijgt toegang door als gebruikersnaam 'Pers' en als toegangscode '16 september 2006' in te voeren. Daar vindt u het logo in digitale vorm, sfeerimpressies van Classic Café in Brothers Bunnik en beelden van de Jaarbeurs op 16 september 2006.

Neem voor meer informatie contact op met:

USP Marketing PR: Brothers Bunnik:
Marijn Tierolff/ Jeannette Spits Toine van de Donk, Rob Peek of Marco Peek Tel. 020 423 28 82 Tel. 030 657 00 30
marijn@usp.nl/ jns@usp.nl info@brothers.nl

---- --