Mojo Concerts
Extra optreden Nick Cave in Den Haag
Einde kortingsactie Lowlands in zicht
Laatste kaarten Angels & Airwaves in de verkoop

Extra optreden Nick Cave in Den Haag

Vanwege de grote publieke belangstelling heeft Nick Cave besloten een extra optreden in te lassen. Omdat de kaartverkoop van zijn eerste optreden vlot verloopt geeft de Australische rockduivel een extra optreden in Den Haag op dinsdag 19 september.

Nog steeds kan Cave rekenen op een warm onthaal van zijn grote schare fans. Met zijn komende optreden zet de invloedrijke songwriter iedereen op het verkeerde been door een groot deel van The Bad Seeds thuis te laten. In een intieme setting wordt deze keer Cave op het podium louter bijgestaan door Martyn P. Casey (bas), Warren Ellis (viool, mandoline) en Jim Sclavunos (drum).

Maandag 18 september 2006
Dinsdag 19 september 2006 EXTRA SHOW
World Forum Theater (voorheen het Ned. Congres Centrum) - Den Haag
Entree: E 65,-/E 59,-/E 49,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 3 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.
Einde kortingsactie Lowlands in zicht

Het is een komen en gaan van diverse festivals, maar er kan maar één de übercoolste zijn: Lowlands is met recht de gekroonde koning in festivalland. Verspreid over verschillende podia kan de doorgewinterde festivalganger zich te goed doen aan gigantische hoeveelheden comedy, film, literatuur, kunst én natuurlijk muziek.

Heel veel muziek welteverstaan, want het programma wat tot op heden bekend is, liegt er niet om: Muse, Massive Attack, Bloc Party, Arctic Monkeys, Anouk, Belle & Sebastian, Urban Dance Squad, Michael Franti & Spearhead, Yeah Yeah Yeahs en HIM reizen allemaal eind augustus af richting Biddinghuizen.

Meer namen worden bekend gemaakt op de officiële site van Lowlands. Hou deze in de gaten voor het laatste nieuws van het Lowlandsfront.

Ben je nú al overtuigd van het ijzersterke programma? Haast je dan naar één van de voorverkoopadressen van Ticket Service, want tot en met vrijdag 2 juni (vandaag dus!) is je allerlaatste kans om maar liefst tien euro korting te scoren op je Lowlandkaartje. Je kunt ook bellen naar Ticketservice (0900 300 1250)(45 cpm) of nog makkelijker: surf naar www.ticketservice.nl.

Ben je in het bezit van een CJP, dan heb je mazzel: CJP-houders kunnen een kaartje met korting bestellen tot 3 juli. Ga naar de site van CJP voor meer info.

Vr 18 t/m zo 20 augustus 2006
Evenemententerrein Walibi World - Biddinghuizen
Entree Vroege Vogel-aktie: E 107,50/E 126,25 (inclusief toegang Walibi World)

Laatste kaarten Angels & Airwaves in de verkoop

Goed nieuws voor fans van Tom DeLonge. De gitarist van Blink 182 heeft een nieuwe band met de naam Angels & Airwaves. Ze maken hun debuutoptreden in de Melkweg op vrijdag 9 juni in de Melkweg in Amsterdam. Het concert was binnen een vloek en een zucht uitverkocht...

Wat is het goede nieuws dan? Vanaf zaterdag 3 juni gaan er extra kaarten in de verkoop. Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de dagkassa van de Melkweg vanaf 16.00 uur. Je mag maximaal twee kaarten kopen. Ook zo benieuwd hoe Tom's nieuwe band klinkt? Dan weet je wat je te doen staat zaterdagmiddag...

Vr 9 juni: Melkweg (Amsterdam)