Gemeente Hellendoorn


Informatieavond Regiotaxi Twente op 18 september om 20.00 uur in Braakman Noetsele

Per 1 oktober 2005 is de Regiotaxi Hellendoorn vervangen door Regiotaxi Twente. Om meer informatie over de reismogelijkheden te geven heeft de gemeente Hellendoorn in samenwerking met Connexxion op 18 januari jl. een informatiebijeenkomst over het systeem van Regiotaxi Twente in de gemeente Hellendoorn gehouden.

Tijdens de bijeenkomst is gevraagd om maatregelen te treffen om de dienstverlening op een hoger peil te brengen. Deze maatregelen zijn doorgevoerd en graag willen wij de inwoners van de resultaten op de hoogte brengen. Dit doen we tijdens een informatiebijeenkomst op maandag 18 september a.s. in zalencentrum Braakman Noetsele. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Na een inleiding door wethouder Paalman, geeft de heer Hogebrug van Connexxion een presentatie over de geboekte resultaten van Regiotaxi Twente. Connexxion is het vervoersbedrijf die de Regiotaxi Twente verzorgt in de gemeente. Na een koffiepauze is er ruimte voor vragen en discussie.

Wil men deze bijeenkomst bijwonen dan kan men zich opgeven voor 18 september bij het loket Wegen, Groen en Afval telefoon 0548-630214.