Testweken bij Beter Horen

Cator

Testweken bij Beter Horen

Eén op de tien Nederlanders hoort slecht. Beter Horen heeft daarom speciale testweken in het leven geroepen. Vanaf 18 september is iedereen die twijfelt aan zijn of haar gehoor welkom om bij Beter Horen gratis het gehoor te laten testen.

Voor deze speciale weken heeft Beter Horen een website geopend: www.testweken.nl. Bezoekers van de website kunnen direct een afspraak maken voor een gratis hoortest.

Wanneer uit de hoortest blijkt dat het gehoor van iemand achteruit is gegaan, kan meteen ervaren worden wat een hoortoestel kan betekenen. Beter Horen biedt namelijk altijd een hoortoestel gratis en vrijblijvend op proef. Voor diegene die een hoortoestel aanschaft, zijn er tijdens de testweken diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Beter Horen is iedereen welkom voor een hooradvies afgestemd op de persoonlijke situatie. Beter Horen heeft vestigingen in heel Nederland, neemt graag de tijd voor iedere klant en biedt de meest professionele ondersteuning voor een perfect passende hooroplossing.

Bij Beter Horen staan niet de hoortoestellen, maar de individuele hoorwensen van de klanten centraal. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Beter Horen hoofdkantoor, Jean-Paul Jansen

0313 48 55 66