Time : 09:25:59
Date : 18 September 2006
Sender Name: Uniq Belgium

Uniq benoemt Ludo Vermeir als Managing Director

Turnhout - Uniq PLC, de Europese Chilled Food fabrikant van salades, sandwiches, bereide gerechten en visproducten heeft Ludo Vermeir benoemd als Managing Director van haar Belgische dochter in Turnhout.

Uniq PLC, de op de London Stock Exchange genoteerde Chilled Food fabrikant heeft Ludo Vermeir benoemd als Managing Director voor haar Belgische dochter in Turnhout.

Uniq PLC heeft een paar maand geleden aangekondigd dat het zijn bedrijf in Turnhout, een zeer gezonde onderneming met een omzet van ¤ 55 miljoen en een operationele winst van ¤ 7,3 miljoen, wilde verkopen. Ondertussen zijn de gesprekken met een aantal geïnteresseerde partijen volop bezig.

Volgens Frans Rombouts, CEO van Uniq Noord-Europa is de benoeming van Ludo Vermeir een logische stap in het voorbereiden van het bedrijf op een verzelfstandiging. "Ludo is een ervaren managing director met meer dan 30 jaar ervaring in de voeding en FMCG markt. Hij heeft bij bedrijven gewerkt zoals Palm Breweries, Valio, De Keyser/Nordic Foods en Pietercil/Resta. Zijn management ervaring, commerciële achtergrond en kennis van de groothandel en retail zijn de beste garantie om een verdere groei van deze successvolle onderneming te verzekeren."


----------------------------------------

Voor meer informatie over Uniq en/of de verkoop van Uniq Belgium, contacteer
Marc Boone
Human Resources Director
Tel. +32 475 43 07 37

of Frans Rombouts
CEO
Tel. +32 477 96 96 96

URL: http://www.uniqbelgium.be

Link to Press Release - NL