Hoornbeecker in politiek

LIENDEN, 20060918 -- Jan Keuken, een 18 jarige 3e jaarsstudent economie van het Hoornbeeck College staat op de concept kandidatenlijst van de Partij Voor Nederland (PVN).


De 18 jarige student uit Lienden, die het afgelopen jaar deelnam aan de minionderneming Unique-Enterprise van het Hoornbeeck College, en daarmee tot op Europees niveau wist door te dringen, had in het afgelopen jaar reeds contacten met Hilbrand Nawijn, lijsttrekker van de Partij voor Nederland.

De student werd afgelopen week bekend gemaakt dat hij op de concept kandidatenlijst van de Partij Voor Nederland stond. De 2e Kamerverkiezingen zijn 22 November. Als de Hoornbeecker akkoord gaat met de kandidaatstelling, is hij de jongste kandidaat die aan deze verkiezingen mee doet.

Het bijzondere aan deze concept kandidaatstelling is, dat de student Hersteld- Hervormd is, en vooral sympathie heeft voor de SGP. Maar misschien wel de kans krijgt om binnen de PVN zijn christelijke standpunten te ventileren. De economische portefeuille binnen de PVN lijkt de meeste waarschijnlijke.

Jan Keuken neemt deze week een besluit over de definitieve kandidaatstelling.




Ingezonden persbericht